ANGELINA HELIOTI

 
ABOUT
 

My name is Angelina Helioti and I recently graduated from the architecture school of NTUA.

 

After months of thinking, I took the risk of leaving life in Athens. The reason, the very quality of life of the metropolis. The fast pace, the pressure to “meet the deadlines”, the crowd of people and the lack of natural environment were things that led me to change.

 

I moved to a small, mountainous village in Arcadia, Stemnitsa. Although I grew up in Laconia, Arcadia is my place of origin and so in a sense, I feel like I have come home. I don’t know how long I’ll be able to stay here, but whatever it ends up being, I’ll try to enjoy it to the fullest.

 

Here I am enjoying everything I have been craving! Trees, rivers, lakes, quiet, everyday life at a slow pace.

I have a simple lifestyle, but it gives me inspiration for my artistic pursuits, photography, painting, and video making. At the same time, I am studying the art of silversmithing in a public school located here. In this blog you will find journal articles about my life here.

 

I hope you enjoy everything I’m about to share with you.

F I L E

Find me on social media

Share it on social media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Δημιουργικότητα που ξεχειλίζει

Καλημέρα αγαπημένοι φίλοι!


Η καλοκαιρία επέστρεψε εδώ στη Στεμνίτσα και έχω πολλή ενέργεια για διάφορες δραστηριότητες.

Πριν από λίγες ημέρες κατασκεύασα ένα κούφιο βραχιόλι σε σχήμα κέρατου. Θυμίζει κάτι αρχαίο λόγω της λιτότητάς του, αλλά ταυτόχρονα είναι κομψό και σύγχρονο. Θα ανεβάσω και στο profile του instagram (@angelinaheliotijewelry) περισσότερες φωτογραφίες για να το δείτε.

Αυτή τη στιγμή έχω ήδη ξεκινήσει ένα καινούριο βραχιόλι με λίγη αρχαιοελληνική διάθεση, το οποίο ανυπομονώ να σας δείξω!! Θυμίζω ότι μπορείτε να με ρωτήσετε τιμή και να παραγγείλετε οποιοδήποτε κόσμημα ανεβάζω ε΄δω στη σελίδα Silversmitghing ή στο Instagram.

Παράλληλα με τα κοσμήματα με έχει βρει μια απίστευτη έμπνευση και διάθεση για ζωγραφική!!! Περίμενα όλο το καλοκαίρι γι’ αυτό! Ήδη ολοκλήρωσα έναν πίνακα που δούλευα από την άνοιξη και τώρα έχω μπει σε κάτι καινούριο. Η έμπνευση είναι από τα καλοκαιρινά τοπία εδώ στα αρκαδικά βουνά. Δεν ξέρω πόσο μακριά θα με πάει, αλλά θα παίξω με αυτό το θέμα με διάθεση εξερεύνησης για όσο το βρίσκω ενδιαφέρον.

Αν και γίνεται ένα μικρό χάος πάνω στον ημιόροφο, είναι τόσο γεμάτες οι ώρες που περνάω εδώ. Ο χρόνος κυλάει χωρίς να το καταλαβαίνω και ακόμη κι αν αρχίσω να κουράζομαι όλο λέω “μια πινελιά ακόμη” κι αυτό συνεχίζεται μέχρι να έρθει η ώρα που είμαι καλεσμένη στο σπίτι κάποιου φίλου, οπότε και πρέπει οπωσδήποτε να σταματήσω.

Η μυρωδιά από το αστάρι και τα χρώματα μπορούν να προκαλέσουν  μικρές εκρήξεις μέσα μου. Καμπανάκια ηχούν και αρχίζω να χορεύω με τα χέρια. Κάποιες φορές φυσικά δεν είμαι ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα και πρέπει να αφήσω στην άκρη το έργο και να το πιάσω άλλη μέρα. Μετά όμως, σε ανύποπτο χρόνο έρχεται μια φώτιση και αρχίζω να διορθώνω αυτό που πριν δεν με κάλυπτε. Και εκεί υπάρχει μεγάλη χαρά, όταν αρχίζει να μου λέει κάτι

Τώρα για λίγες μέρες θα είναι full time ζωγραφική. Αν και η πραγματική έμπνευση δεν ξέρω πότε θα έρθει, μερικές φορές αν αποφασίσω να πάω στο μικρό στούντιο, με λίγη κλασική μουσική έρχεται το πολυπόθητο κύμα δημιουργικότητας και με συνεπαίρνει για ώρες.

Τώρα πάω να συνεχίσω ανάμεσα στα τελάρα με προορισμό το άγνωστο, με παρέα ένα φλιτζάνι μαύρο τσάι.

Αγκαλιές σε όλους!

Ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

NEWSLETTER

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ