ANGELINA HELIOTI

 
ABOUT

Το όνομά μου είναι Αγγελίνα Χελιώτη (Angelina Helioti) και πρόσφατα αποφοίτησα από την αρχιτεκτονική σχολή του Ε.Μ.Π.

 

Μετά από μήνες σκέψης, πήρα το ρίσκο να αφήσω τη ζωή στην Αθήνα. Ο λόγος, η ίδια η ποιότητα ζωής της μεγαλούπολης. Οι γρήγοροι ρυθμοί, η πίεση “να προλάβεις τις προθεσμίες”, ο πολύς κόσμος και η έλλειψη φυσικού περιβάλλοντος ήταν πράγματα που με οδήγησαν στην αλλαγή. 

 

Μετακόμισα σε ένα μικρό, ορεινό χωριό της Αρκαδίας, τη Στεμνίτσα. Αν και μεγάλωσα στη Λακωνία, η Αρκαδία είναι ο τόπος καταγωγής μου και έτσι κατά μία έννοια, αισθάνομαι ότι επέστρεψα σπίτι. Δεν ξέρω πόσο θα καταφέρω να παραμείνω εδώ, αλλά όσο κι αν καταλήξει να είναι, θα προσπαθήσω να το απολαύσω στο μέγιστο.


Εδώ απολαμβάνω όλα όσα λαχταρούσα! Δέντρα, ποτάμια, λίμνες, ησυχία, καθημερινότητα με αργούς ρυθμούς. Έχω έναν απλό τρόπο ζωής, που όμως μου δίνει έμπνευση για τις καλλιτεχνικές ενασχολήσεις μου, τη φωτογραφία, τη ζωγραφική, και τη δημιουργία βίντεο.  Συγχρόνως, σπουδάζω την τέχνη της αργυροχρυσοχοΐας σε δημόσια σχολή, που βρίσκεται εδώ. Σε αυτό το blog θα βρείτε άρθρα ημερολογιακού χαρακτήρα σχετικά με τη ζωή μου εδώ.

 

Ελπίζω να απολαύσετε όλα όσα θα μοιράζομαι μαζί σας

F I L E

Βρείτε με στο Instagram και στο Youtube. 

Κοινοποιήστε το στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ΑΠΟ ΒΟΥΝΟ ΣΕ ΒΟΥΝΟ

Οι μέρες στο Πλατνάκι πέρασαν πολύ όμορφα. Ήσυχα αλλά γιορτινά, όπως πάντα αυτή τη μέρα, φάγαμε όλοι μαζί στην πλατεία του χωριού. Με τον μπαμπά μαζέψαμε κορόμηλα από ένα δέντρο τα οποία ήταν πολύ νόστιμα, αλλά αρκετά ξινά για να φας πολλά. Η θέα στο ελατοδάσος, το καλό φαγητό και η παρέα ήταν απολαυστικά. Το απόγευμα με τον αδερφό μου αποχαιρετήσαμε την υπόλοιπη οικογένεια και κατευθυνθήκαμε προς ένα άλλο βουνό. 

(φωτογραφία: Drskoulis Cheliotis)

Τώρα μετά από αρκετές ώρες ταξιδιού μέσα στο δάσος, βρισκόμαστε στο όρος Μαίναλο, στην αγαπημένη Στεμνίτσα, στο σπίτι. Ο Δρακούλης δεν είχε επισκεφθεί την περιοχή. Έτσι σκεφτήκαμε να κάνουμε ένα ταξίδι αναζητώντας όμορφα σημεία για μερικά φωτογραφικά projects που έχω αναλάβει και παράλληλα εκείνος να γνωρίσει τον τόπο. Μαζί φυσικά ήθελα να πάρω και εσάς και μέσα από τα κείμενα και τις εικόνες να σας μεταφέρω όσο καλύτερα γίνεται στα μέρη που θα επισκεφθούμε.

Τώρα η ώρα είναι δώδεκα, λίγο αργά, δεδομένου ΄ότι αύριο το ξυπνητήρι θα χτυπήσει στις έξι το πρωί. Οπότε θα σας αφήσω εδώ για σήμερα. Έχω τραβήξει πολλά βίντεο και ελπίζω αύριο να καταφέρω να ανεβάσω εδώ ένα vlog. 


Καληνύχτα σε όλους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

NEWSLETTER

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ