ANGELINA HELIOTI

 
ABOUT

Το όνομά μου είναι Αγγελίνα Χελιώτη (Angelina Helioti) και πρόσφατα αποφοίτησα από την αρχιτεκτονική σχολή του Ε.Μ.Π.

 

Μετά από μήνες σκέψης, πήρα το ρίσκο να αφήσω τη ζωή στην Αθήνα. Ο λόγος, η ίδια η ποιότητα ζωής της μεγαλούπολης. Οι γρήγοροι ρυθμοί, η πίεση “να προλάβεις τις προθεσμίες”, ο πολύς κόσμος και η έλλειψη φυσικού περιβάλλοντος ήταν πράγματα που με οδήγησαν στην αλλαγή. 

 

Μετακόμισα σε ένα μικρό, ορεινό χωριό της Αρκαδίας, τη Στεμνίτσα. Αν και μεγάλωσα στη Λακωνία, η Αρκαδία είναι ο τόπος καταγωγής μου και έτσι κατά μία έννοια, αισθάνομαι ότι επέστρεψα σπίτι. Δεν ξέρω πόσο θα καταφέρω να παραμείνω εδώ, αλλά όσο κι αν καταλήξει να είναι, θα προσπαθήσω να το απολαύσω στο μέγιστο.


Εδώ απολαμβάνω όλα όσα λαχταρούσα! Δέντρα, ποτάμια, λίμνες, ησυχία, καθημερινότητα με αργούς ρυθμούς. Έχω έναν απλό τρόπο ζωής, που όμως μου δίνει έμπνευση για τις καλλιτεχνικές ενασχολήσεις μου, τη φωτογραφία, τη ζωγραφική, και τη δημιουργία βίντεο.  Συγχρόνως, σπουδάζω την τέχνη της αργυροχρυσοχοΐας σε δημόσια σχολή, που βρίσκεται εδώ. Σε αυτό το blog θα βρείτε άρθρα ημερολογιακού χαρακτήρα σχετικά με τη ζωή μου εδώ.

 

Ελπίζω να απολαύσετε όλα όσα θα μοιράζομαι μαζί σας

F I L E

Βρείτε με στο Instagram και στο Youtube. 

Κοινοποιήστε το στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ BAZAAR

Χθες έγινε κάτι μετά από πολύ καιρό. Η Στεμνίτσα τυλίχτηκε στην ομίχλη, έβρεξε και το βράδυ φυσούσε πολύ! Ήταν λες και γυρίσαμε πίσω τον χρόνο, στον χειμώνα. Αυτό όμως ήταν θετικό, γιατί έφυγε η πολλή σκόνη που έχει συγκεντρωθεί όχι μόνο εδώ, αλλά και γενικότερα στη χώρα. Σήμερα το χωριό ξύπνησε σε μια υπέροχη ανοιξιάτικη μέρα, χωρίς σκόνη. Είδαμε μετά από μέρες τον γαλανό ουρανό.

Αυτή η εβδομάδα ήταν πολύ έντονη όσον αφορά στη δουλειά στο εργαστήριο. Ο λόγος είναι το bazaar που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο. Αύριο δηλαδή! Σήμερα δουλεύουμε όλη μέρα για να τελειοποιήσουμε τα κοσμήματά μας και να ετοιμάσουμε λαμπάδες για το Πάσχα που έρχεται σε λίγες μέρες. Οι ρυθμοί στο εργαστήριο ήταν απίστευτοι. Είχαν πάρει τα μηχανήματα φωτιά! Δεν έχω δει ξανά όλους μαζί τους φοιτητές να εργάζονται σε τέτοιες ταχύτητες και με τόση παραγωγή. Δεν ξέρουμε πώς θα πάει, είναι το πρώτο μας bazaar, αλλά θα υπάρξουν κι άλλα μέσα στη χρονιά. Γύρισα σπίτι για να φάω για μεσημέρι και τώρα σε λίγο θα επιστρέψω στη σχολή. Οπότε σας αφήνω.

Καλό απόγευμα Παρασκευής!

2 σχόλια

  • Τινα Καστανιδη

    Ήρθαμε σήμερα 9-4 Στεμνίτσα και επισκεφθήκαμε το bazaar σας!! Συγχαρητήρια σε όλους!! Συνεχίστε έτσι!! Εύχομαι να πραγματοποιήσεις όλα σου τα όνειρα!! Θα τα ξαναπούμε!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

NEWSLETTER

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ