ANGELINA HELIOTI

 
ABOUT

Το όνομά μου είναι Αγγελίνα Χελιώτη (Angelina Helioti) και πρόσφατα αποφοίτησα από την αρχιτεκτονική σχολή του Ε.Μ.Π.

 

Μετά από μήνες σκέψης, πήρα το ρίσκο να αφήσω τη ζωή στην Αθήνα. Ο λόγος, η ίδια η ποιότητα ζωής της μεγαλούπολης. Οι γρήγοροι ρυθμοί, η πίεση “να προλάβεις τις προθεσμίες”, ο πολύς κόσμος και η έλλειψη φυσικού περιβάλλοντος ήταν πράγματα που με οδήγησαν στην αλλαγή. 

 

Μετακόμισα σε ένα μικρό, ορεινό χωριό της Αρκαδίας, τη Στεμνίτσα. Αν και μεγάλωσα στη Λακωνία, η Αρκαδία είναι ο τόπος καταγωγής μου και έτσι κατά μία έννοια, αισθάνομαι ότι επέστρεψα σπίτι. Δεν ξέρω πόσο θα καταφέρω να παραμείνω εδώ, αλλά όσο κι αν καταλήξει να είναι, θα προσπαθήσω να το απολαύσω στο μέγιστο.


Εδώ απολαμβάνω όλα όσα λαχταρούσα! Δέντρα, ποτάμια, λίμνες, ησυχία, καθημερινότητα με αργούς ρυθμούς. Έχω έναν απλό τρόπο ζωής, που όμως μου δίνει έμπνευση για τις καλλιτεχνικές ενασχολήσεις μου, τη φωτογραφία, τη ζωγραφική, και τη δημιουργία βίντεο.  Συγχρόνως, σπουδάζω την τέχνη της αργυροχρυσοχοΐας σε δημόσια σχολή, που βρίσκεται εδώ. Σε αυτό το blog θα βρείτε άρθρα ημερολογιακού χαρακτήρα σχετικά με τη ζωή μου εδώ.

 

Ελπίζω να απολαύσετε όλα όσα θα μοιράζομαι μαζί σας

F I L E

Βρείτε με στο Instagram και στο Youtube. 

Κοινοποιήστε το στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Γεια σας αγαπημένοι μου αναγνώστες!

Συγγνώμη που χάθηκα αυτή την εβδομάδα! Οι τελευταίες μέρες είναι τόσο γεμάτες με πράγματα και δραστηριότητες. Αρχικά δουλεύουμε πυρετωδώς στο εργαστήριο, για ένα bazaar που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του επόμενου έτους. Θα γίνει εδώ στη Στεμνίτσα, στο κτήριο της σχολής αργυροχρυσοχοΐας. Οι μαθητές της σχολής θα είμαστε εκεί με μοναδικά κοσμήματα που θα έχουμε φτιάξει γι’ αυτή την περίσταση. Παράλληλα με αυτό ετοιμάζουμε και ένα ημερολόγιο για το 2022. Σε αυτό θα υπάρχουν φωτογραφίες με ορισμένα κοσμήματα των μαθητών. Θα σας πω γι’ αυτό περισσότερα, τις επόμενες ημέρες.

Μια μικρή στιγμή χαλάρωσης.
Διαβάζοντας Παπαδιαμάντη υπό το φως των κεριών

Πέρα από αυτή τη μεγάλη απασχόληση, δουλεύω πολύ εντατικά τη διπλωματική εργασία μου, η οποία πρέπει να παραδοθεί τον Φεβρουάριο. Συγγνώμη αν σας έχω κουράσει με αυτό, αλλά αυτή τη στιγμή είναι νούμερο ένα σημαντικό θέμα. Από εδώ και πέρα και για δύο μήνες περίπου μπορεί να το αναφέρω συχνά. Στο πλαίσιο αυτό, με επισκέφθηκε η συνεργάτιδά μου, Μυρτώ, για να δουλέψουμε μαζί. Κάναμε σχέδια στη ζεστασιά του σπιτιού για μια εβδομάδα και τα βράδια βλέπαμε ταινίες.

Εργασία και χαλάρωση μαζί
Η προσπάθεια να μείνουμε σοβαρές διαλύθηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα
Τρώγοντας τα αγαπημένα μας μπισκότα

Ο καιρός αυτές τις μέρες είναι ποοολυυυυ περίεργος! Φυσάει, βρέχει συνεχώς και έχει χαμηλές θερμοκρασίες. Κάποια στιγμή έριξε και λίγο χιόνι!!! Τις περισσότερες μέρες λοιπόν μένω μέσα στο σπίτι. Την Τρίτη στολίσαμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της Αθηνάς. Μαζί μας ήταν και η Γιώτα, η Ελίνα και Μυρτώ.

Οι χρυσές μπάλες πάνω στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ευχαριστώ πολύ που διαβάζετε το blog μου!

Φιλιά σε όλους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

NEWSLETTER

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ