ANGELINA HELIOTI

 
ABOUT

Το όνομά μου είναι Αγγελίνα Χελιώτη (Angelina Helioti) και πρόσφατα αποφοίτησα από την αρχιτεκτονική σχολή του Ε.Μ.Π.

 

Μετά από μήνες σκέψης, πήρα το ρίσκο να αφήσω τη ζωή στην Αθήνα. Ο λόγος, η ίδια η ποιότητα ζωής της μεγαλούπολης. Οι γρήγοροι ρυθμοί, η πίεση “να προλάβεις τις προθεσμίες”, ο πολύς κόσμος και η έλλειψη φυσικού περιβάλλοντος ήταν πράγματα που με οδήγησαν στην αλλαγή. 

 

Μετακόμισα σε ένα μικρό, ορεινό χωριό της Αρκαδίας, τη Στεμνίτσα. Αν και μεγάλωσα στη Λακωνία, η Αρκαδία είναι ο τόπος καταγωγής μου και έτσι κατά μία έννοια, αισθάνομαι ότι επέστρεψα σπίτι. Δεν ξέρω πόσο θα καταφέρω να παραμείνω εδώ, αλλά όσο κι αν καταλήξει να είναι, θα προσπαθήσω να το απολαύσω στο μέγιστο.


Εδώ απολαμβάνω όλα όσα λαχταρούσα! Δέντρα, ποτάμια, λίμνες, ησυχία, καθημερινότητα με αργούς ρυθμούς. Έχω έναν απλό τρόπο ζωής, που όμως μου δίνει έμπνευση για τις καλλιτεχνικές ενασχολήσεις μου, τη φωτογραφία, τη ζωγραφική, και τη δημιουργία βίντεο.  Συγχρόνως, σπουδάζω την τέχνη της αργυροχρυσοχοΐας σε δημόσια σχολή, που βρίσκεται εδώ. Σε αυτό το blog θα βρείτε άρθρα ημερολογιακού χαρακτήρα σχετικά με τη ζωή μου εδώ.

 

Ελπίζω να απολαύσετε όλα όσα θα μοιράζομαι μαζί σας

F I L E

Βρείτε με στο Instagram και στο Youtube. 

Κοινοποιήστε το στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΙΛΗ

Όσοι παρακολουθείτε καιρό το blog, ίσως θυμάστε ότι το φθινόπωρο που μας πέρασε είχαμε συναντήσει εντελώς τυχαία με την Αθηνά μια υπέροχη σκυλίτσα, στο βόρειο τμήμα του χωριού. Την ονομάσαμε Χιονάτη μεταξύ μας, γιατί ήταν κατάλευκη, σαν πολική αρκούδα. Είχε έρθει από το πουθενά κοντά μας και με αυτόν τον τρόπο είχε εξαφανιστεί, μέσα σε μια στιγμή. Αργότερα, μάθαμε ότι μια κυρία την υιοθέτησε, την έλεγε Ρου και είχε τύχει να την δούμε για λίγο κάποια στιγμή.. Πάει καιρός όμως από τότε.

Χθες, καθώς ήμουν στο μπαλκόνι ξαφνικά την είδα κάτω από τα σπίτια μας!!! Ήταν τόοοοσοο μεγάλη και όμορφη! Τώρα έμοιαζε στ’ αλήθεια με αρκούδα. Είχε μεγαλώσει πάρα πολύ. Έπαθα σοκ και αμέσως φώναξα την Αθηνά. Κατεβήκαμε να παίξουμε μαζί της και δεν κρατηθήκαμε, την ανεβάσαμε πάνω για να κάνουμε όλες μαζί παρέα.

Ήταν τόσο καλή και ήρεμη! Τότε θυμηθήκαμε ότι είχαμε σκεφτεί να την υιοθετήσουμε. Θα ήταν πολύ ωραία να είμαστε οι τρεις παρέα… Αλλά τελικά την αφήσαμε να φύγει… Χαίρομαι όμως γιατί τουλάχιστον φάνηκε να τρώει καλά, ήταν καθαρή και χαρούμενη. Αυτό έχει σημασία, να είναι καλά!

Οι φωτογραφίες και το βίντεο τραβήχτηκαν από την Αθηνά.

Πατήστε αυτόν τον σύνδεσμο αν θέλετε να δείτε πώς έγινε η πρώτη μας συνάντηση με τη Χιονάτη και πώς έμοιαζε όταν ήταν κουτάβι: Βόλτα και φίλοι – angelina helioti

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

NEWSLETTER

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ