ANGELINA HELIOTI

 
ABOUT

Το όνομά μου είναι Αγγελίνα Χελιώτη (Angelina Helioti) και πρόσφατα αποφοίτησα από την αρχιτεκτονική σχολή του Ε.Μ.Π.

 

Μετά από μήνες σκέψης, πήρα το ρίσκο να αφήσω τη ζωή στην Αθήνα. Ο λόγος, η ίδια η ποιότητα ζωής της μεγαλούπολης. Οι γρήγοροι ρυθμοί, η πίεση “να προλάβεις τις προθεσμίες”, ο πολύς κόσμος και η έλλειψη φυσικού περιβάλλοντος ήταν πράγματα που με οδήγησαν στην αλλαγή. 

 

Μετακόμισα σε ένα μικρό, ορεινό χωριό της Αρκαδίας, τη Στεμνίτσα. Αν και μεγάλωσα στη Λακωνία, η Αρκαδία είναι ο τόπος καταγωγής μου και έτσι κατά μία έννοια, αισθάνομαι ότι επέστρεψα σπίτι. Δεν ξέρω πόσο θα καταφέρω να παραμείνω εδώ, αλλά όσο κι αν καταλήξει να είναι, θα προσπαθήσω να το απολαύσω στο μέγιστο.


Εδώ απολαμβάνω όλα όσα λαχταρούσα! Δέντρα, ποτάμια, λίμνες, ησυχία, καθημερινότητα με αργούς ρυθμούς. Έχω έναν απλό τρόπο ζωής, που όμως μου δίνει έμπνευση για τις καλλιτεχνικές ενασχολήσεις μου, τη φωτογραφία, τη ζωγραφική, και τη δημιουργία βίντεο.  Συγχρόνως, σπουδάζω την τέχνη της αργυροχρυσοχοΐας σε δημόσια σχολή, που βρίσκεται εδώ. Σε αυτό το blog θα βρείτε άρθρα ημερολογιακού χαρακτήρα σχετικά με τη ζωή μου εδώ.

 

Ελπίζω να απολαύσετε όλα όσα θα μοιράζομαι μαζί σας

F I L E

Βρείτε με στο Instagram και στο Youtube. 

Κοινοποιήστε το στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Καλόν Απρίλη να έχετε! Το αναφέρω τώρα με μια μικρή καθυστέρηση.

Η αφρικανική σκόνη που υπήρχε στην ατμόσφαιρα τις τελευταίες μέρες, επιτέλους μας άφησε! Είχε λίγη ηλιοφάνεια σήμερα, αλλά η θερμοκρασία δεν ήταν αρκετά υψηλή, συν του ότι φυσούσε πολύ μέχρι το απόγευμα. Γενικά κάνει κρύο ακόμη εδώ καθώς το υψόμετρο είναι πολύ μεγάλο… Ανυπομονώ για πιο ζεστές μέρες.

Σήμερα πήγα σε ένα σπίτι κοντά στο δικό μου, για να συναντήσω κάποιες φίλες από τη σχολή. Μαζί και ο Summer, ο υπέροχος, μικρός σκύλος του σπιτιού! Με τα κορίτσια καθίσαμε μέσα πίνοντας τσάι και κουβεντιάζοντας για κατοικίες και για το πού θέλει να ζήσει η κάθε μία. Ο Summer κοιμόταν ανενόχλητος και γαλήνιος κοντά στη σόμπα, ενώ εγώ είχα κοκκινίσει από την πολλή τη ζέστη.

Αργότερα, βγήκαμε για μια γρήγορη βόλτα και βρεθήκαμε στο μπαλκονάκι ενός σπιτιού που δεν κατοικείται. Εκεί μπόρεσα να απολαύσω τη θέα και την ηρεμία του τοπίου. Αυτό το μπλε για το οποίο έχω ξαναγράψει εδώ, ήταν τόσο παραδεισένιο. Η σκόνη έκρυβε για λίγες μέρες τα υπέροχα σούρουπα, αλλά τώρα επιτέλους είναι πάλι εδώ.

Αυτό…
Η Στεμνίτσα και αυτά τα ερωτεύσιμα χρώματα
Στην αυλή με τα χόρτα
Ο Summer
Λεπτομέρειες από το σπίτι

Ελπίζω να είχατε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!

Καληνύχτα και αγκαλιές!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

NEWSLETTER

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ