ANGELINA HELIOTI

 
ABOUT

Το όνομά μου είναι Αγγελίνα Χελιώτη (Angelina Helioti) και πρόσφατα αποφοίτησα από την αρχιτεκτονική σχολή του Ε.Μ.Π.

 

Μετά από μήνες σκέψης, πήρα το ρίσκο να αφήσω τη ζωή στην Αθήνα. Ο λόγος, η ίδια η ποιότητα ζωής της μεγαλούπολης. Οι γρήγοροι ρυθμοί, η πίεση “να προλάβεις τις προθεσμίες”, ο πολύς κόσμος και η έλλειψη φυσικού περιβάλλοντος ήταν πράγματα που με οδήγησαν στην αλλαγή. 

 

Μετακόμισα σε ένα μικρό, ορεινό χωριό της Αρκαδίας, τη Στεμνίτσα. Αν και μεγάλωσα στη Λακωνία, η Αρκαδία είναι ο τόπος καταγωγής μου και έτσι κατά μία έννοια, αισθάνομαι ότι επέστρεψα σπίτι. Δεν ξέρω πόσο θα καταφέρω να παραμείνω εδώ, αλλά όσο κι αν καταλήξει να είναι, θα προσπαθήσω να το απολαύσω στο μέγιστο.


Εδώ απολαμβάνω όλα όσα λαχταρούσα! Δέντρα, ποτάμια, λίμνες, ησυχία, καθημερινότητα με αργούς ρυθμούς. Έχω έναν απλό τρόπο ζωής, που όμως μου δίνει έμπνευση για τις καλλιτεχνικές ενασχολήσεις μου, τη φωτογραφία, τη ζωγραφική, και τη δημιουργία βίντεο.  Συγχρόνως, σπουδάζω την τέχνη της αργυροχρυσοχοΐας σε δημόσια σχολή, που βρίσκεται εδώ. Σε αυτό το blog θα βρείτε άρθρα ημερολογιακού χαρακτήρα σχετικά με τη ζωή μου εδώ.

 

Ελπίζω να απολαύσετε όλα όσα θα μοιράζομαι μαζί σας

F I L E

Βρείτε με στο Instagram και στο Youtube. 

Κοινοποιήστε το στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

ΑΦΙΞΗ!

Η σημερινή ημέρα ήταν τόσο ιδιαίτερη! Το ταξίδι ήταν πολύ όμορφο! Αισθανόμουν μεγάλο ενθουσιασμό και σιγουριά για αυτό που ξεκινάει και ταυτόχρονα δεν ξέρω καθόλου πώς θα είναι. Το τοπίο λίγο μετά την Κόρινθο άλλαξε απότομα. Το πράσινο έγινε απίστευτα έντονο και υπήρχαν φυτά σε διάφορες αποχρώσεις. Όπου και αν έστρεφα το βλέμμα υπήρχαν λόφοι, βουνά και δέντρα. Στο βάθος έλατα γεμάτα μυστήριο και πιο κοντά στον δρόμο ανοιχτόχρωμες καλλιέργειες! 

Στην Τρίπολη με περίμεναν οι γονείς μου και αγοράσουμε τρόφιμα και αντικείμενα για το σπίτι. Ήταν πολύ ανακουφιστικό να τους έχω μαζί μου! Μετά από μία ώρα περίπου φτάσαμε οδικώς στην Στεμνίτσα! Αχχχ τί να πρωτοπώ! Έχω επισκεφτεί ξανά το χωριό και ήξερα πώς μοιάζει, αλλά με εξέπληξε πάλι η ομορφιά του! Στην ευρύτερη περιοχή είχε ομίχλη και σύννεφα που κατά τόπους άνοιγαν και έβλεπες λίγο γαλάζιο του ουρανού. Αυτός ο καιρός με έβαλε κατευθείαν σε χειμερινή διάθεση! Αφού βολέψαμε τα πράγματα στο σπίτι, βγήκαμε το βραδάκι για σοκολάτα στην πλατεία του χωριού. Έκανε κρύοοο. Είναι το πρώτο βράδυ στο χωριό τώρα και ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει εντελώς ότι πρόκειται να ζήσω εδώ! Από αύριο, σιγά- σιγά θα αρχίσω να εξερευνώ περισσότερο το μέρος. Ανυπομονώ!

Καληνύχτα σε όλους εύχομαι!

Το τοπίο ήταν μοναδικό!
Ομίχλη
Θέα από το παράθυρο
Μετά την βροχή ξεπρόβαλε ο ήλιος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

NEWSLETTER

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ